עוגיות פקאן קוטו עם קמח שקדים רך ומילוי פקאן קרמל דביק היא עוגייה טעימה וחלומית והבונוס הוא שהיא גם ללא סוכר וללא גלוטן.
למקרה שלא ידעתם את זה כבר, אני אובססיבית לחלוטין לפאי פקאן. אני אוהבת את זה מאז שאני זוכרת את עצמי. למיטב ידיעתי, יצאתי מהרחם עם פרוסת פאי פקאן ביד!
אבל אני חושב שזה אפשרי שאני אוהבת פאי קטו פקאן אפילו יותר ממה שאי פעם אהבתי את הגרסה הרגילה 🙂
שינויים במתכון
להחלפת המתכון למתכון ללא חלב:
אנחנו מחליפים את החמאה במחמאה לקבלת מתכון פרווה.
העוגיות האלו סופר פשוטות וקלות להכנה.
אנחנו מתחילים בהקצפה של חמאה בטמפרטורת החדר ובהדרגה מוסיפים את הווניל והביצים. לאחר קבלת מסה אחידה, מוסיפים את שאר הרכיבים עד קבלת מסה במרקם בצק.
הקצפת החמאה לקבלת מרקם תופח
לאחר הקצפת החמאה נוסיף בהדרגה ביצים
חומרי הגלם לבצק
חומרי הגלם הדרושים להכנת הבצק
שלימוווווווות 👌👌👌👌
🙂