שמים תבנית בתחתית התנור וממלאים אותה במים רותחים בגובה 4-5 ס"מ בערך.
בקערה גדולה טורפים גבינות, ריבת חלב וחלמונים לתערובת אחידה.
מערבבים בקערה בינונית אבקת קרם פטייסיר וקורנפלור.
מוסיפים 4 כפות ממסת הגבינות לתוך תערובת אבקת קרם פטייסיר וקורנפלור ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה וללא גושים.
מעבירים את התערובת של הגבינה עם האבקות לתערובת הגבינות ומערבבים היטב עד קבלת תערובת חלקה ללא גושים.
מקציפים את החלבונים, כשמתחילים להצטבר בועות מסביב לקערה מתחילים להוסיף את הסוכר בהדרגה עד אשר כל הסוכר נבלע בחלבונים. ממשיכים להקציף את התערובת כ 4-5 דקות לערך עד קבלת קצף יציב.
טורפים 1/3 מהקצף עם תערובת הגבינות ובהדרגה מוסיפים כל פעם עוד 1/2 עד אשר כל התערובת נבלעת במסת הגבינות ואנו מקבלים תערובת אחידה.