עוגיות שוקולד מושלגות


עוגיות עשירות בשוקולד מוצקות מבחוץ ורכות ונמסות בפה .
אתם מוכרים לנסות את העוגיות האלו.
ההכנה ממש פשוטה, והתוצאה מדהימה.
המרכיבים לבצק:
350 גרם שוקולד מריר 60%
50 גרם חמאה
3 ביצים
100 גרם סוכר
1/2 כפית תמצית שוקולד
1/2 כפית גרידת תפוז או תפוז גרוס
1 כפית אבקת אפייה
120 גרם קמח
40 גרם קקאו
אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה:
ממיסים חמאה ושוקולד עד המסה מלאה.
מוסיפים סוכר, תמצית שוקולד ותפוז ומערבבים.
מוסיפים בהדרגה את הביצים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
מנפים יחד קקאו, אבקת אפייה וקמח, ומוסיפים לתערובת.
מערבבים היטב ומקררים 3-4 שעות במקרר.
צרים עיגולים ומגלגלים באבקת סוכר. אופים בחום של 180 מעלות כ 8-10 דקות עד שהעוגיות תפוחות ומתפוצצות .
העוגיות צריכות להיות יציבות בשולים ומעט רכות במרכז, זה מה שייתן לנו עוגיות נימוחות ולא יבשות.
“קקאו הולנדי 200 גרם” נוסף לסל הקניות. מעבר לסל הקניות