בנסוף השוקולד המריר עוזר לנו בשיפור מצב הרוח, הפחתת לחץ דם ועד עזרה לירידה במשקל במינונים מאוזנים.
לכן פיתחתי מתכון הכי קל בעולם להכין בר שוקולד מיני שיכול להיות לכם נישנוש בריא כל ערב ובו תקבלו את כל היתרונות של השוקולד כולל ערכים בריאים של אגוזים טבעיים (לא קלויים).
בעצם פיתחתי את המתכון הזה כשרציתי לעצמי בר קטן של שוקולד שיכול להיות תחליף ל 2 קוביות שוקולד ושיש בו גם קצת אגוזים (היות ואני אוהדת נלהבת של אגוזים מכל סוג שהוא) ואז אמרתי למה לא ליצור לעצמי חטיף כיפי כזה שיש בו את כל היתרונות הבריאותיים וגם את הפינוק למתוק בערב.
המרכיבים:
200 גרם שוקולד מריר 81%
20-30 גרם שוקולד 100%
1 חבילה ליים מיובש בהקפאה
1 חבילה פטל מיובש בהקפאה
1 חבילה פסיפלורה מיובשת בהקפאה
תבנית סילקון מיני בר דגם מעורב
8-10 שקדים
8-10 אגוזי לוז
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את שני סוגי השוקולדים וממיסים במיקרו עד המסה מלאה.
שמים על תבנית הסילקון מספר אגוזים לבחירתכם ומעט פטל מיובש בהקפאה.
שופכים עליהם את השוקולד.
מפזרים מעליו מעט ליים מיובש, פסיפלורה, פטל לבחירתכם.