עוגיות

ארוחת בוקר עמוסה בריאות

ארוחת בוקר טעימה עשירה מאוד בויטמינים, בעזרת תוספת ג'לטין מקצועי 250 בלום שאנחנו מוסיפים לארוחה, ללא תוספת סוכרים.

הארוחה הזאת עשירה בחלבון ומלאה ביתרונות בריאותיים.

את ארוחת הבוקר הזאת, אתם יכולים להכין במספר דקות ובמספר קינוחי כוסות והיא תהיה לכם ארוחת בוקר זריזה למספר ימים שתוכלו לקחת לעבודה ולצאת מהבית.

 

כשאנחנו קונים ג'לטין חשוב מאוד שזה יהיה ג'לטין איכותי.

הג'לטין שתמצאו בממלכת האופים הוא ג'לטין מקצועי 100% ג'לטין 250 בלום.

אלו הם מאפיינים חשובים מאוד בקניית ג'לטין שכן הם מעידים על ג'לטין איכותי שמופק רק מדגי אוקיינוס, לא מדולל עם רכיבים כימיים ועם מוצרים זולים יותר ולכן יש לו יתרונות בריאותיים עצומים.

מעט מיתרונותיו של הג'לטין האיכותי שלנו:

  1. ג'לטין 250 בלום , ידוע כמקור טבעי ועשיר לאומגה 3.

  2. שיפור בריאות העור: הקולגן שבג'לטין מסייע בשמירה על עור חלק וגמיש

  3. חיזוק המפרקים והרקמות: תורם לשיפור גמישות המפרקים ושיפור רקמות החיבור.

  4. בריאות מערכת העיכול: הג'לטין מסייע בחיזוק רירית המעי ומקל על בעיות עיכול.

  5. שובע ואיזון סוכר: עוזר לשמור על תחושת שובע לאורך זמן, מה שתורם לאיזון רמות הסוכר.

  6. מקור חלבון טבעי: למרות שהינו חלקי, הג'לטין מספק חלבון שמועיל לשילוב בארוחות בוקר שונות.

 

רכיבים לבין 6-8 כוסות קינוחים (תלוי בגודל הכוסות):

250 גרם פירות יער אספטי 

250 גרם פטל קפוא

250 גרם אוכמניות קפוא

יוגורט ביו 1.5%

יוגורט 20% חלבון

יוגורט יווני 6% או יוגרט יווני עיזים 2%

2 כפות צ'יה + 1/4 כוס מים

2 כפות ג'לטין + 1/2 כוס מים

2 כוסות פירות יער 

1/2 כפית פקטין

3 כפות קוואקר טבעי

1 כפית ויטמין C בטעם תות (לא חובה)

שקד טבעי

אגוז מלך טבעי

אופן ההכנה:

מערבבים את הג'לטין עם המים ומקררים במקרר עד שמקריש.

מערבבים את הצ'יה עם המים ומניחים בצד.

שמים בקלחת את פירות היער ומחממים.

כשהפירות מגיעות לרתיחה מוסיפים את הג'לטין והפקטין ומערבבים.

מבלנדרים הכל עם בלנדר מוט לקבלת תערובת חלקה וללא חתיכות.

מצננים מעט. ושופכים לתוך כוסות הקינוחים כ 1/4 מגובה הכוס ומקררים עד התערובת פירות היער יציבה.

שמים בקערה את היוגורטים, מוסיפים את הצ'יה שהשרנו במים.

מורידים ככוס מהתערובת לקערה נפרדת.

לקערה זאת מוסיפים כפית ויטמין C ומערבבים.

מוסיפים 3 כפות קוואקר ומערבבים.

שמים את התערובת בכוסות הקינוחים וממלאים עד כ 3/4 מגובה הכוס.

בשארית הגובה ממלאים את היוגורט עם הויטמין C.

מעטרים כל כוס עם שקד ואגוז מלך.

מצננים במקרר ללילה.

בתאבון 🙂 😉

 

כתיבת תגובה