עוגות

מעדן בריאות עם נוגדי חימצון לאיזון אינסולין

ארוחת בוקר טעימה עשירה מאוד בויטמינים, בעזרת תוספת ג'לטין מקצועי 250 בלום שאנחנו מוסיפים לארוחה, ללא תוספת סוכרים.

הארוחה הזאת עשירה בחלבון ומלאה ביתרונות בריאותיים.

את ארוחת הבוקר הזאת, אתם יכולים להכין במספר דקות ובמספר קינוחי כוסות והיא תהיה לכם ארוחת בוקר זריזה למספר ימים שתוכלו לקחת לעבודה ולצאת מהבית.

תה ירוק בריא מאוד כנוגד חימצון, הוא עוזר לאזן מדד דלקתיות בגוף והקינמון עוזר לאזן סוכר ואז גם האינסולין מתאזן.

ואני באופן אישי לא אוהבת תה ירוק , לכן פיתחתי מתכון שיוכל לתת לי את כל היתרונות הללו בלי שאני ארגיש את התה ירוק יותר מידי דומיננטי.

רכיבים:

20 גרם שוקולד 81%

20 גרם אגוזי מלך טרייים גרוסים

מעט קינמון טחון

1 קופסא של 6 יח' צנצנת קינוחים 250 מ"ל

2 שקיות תה ירוק לבחירתכם

1 כף ג'לטין 250 בלום

1 כף צ'יה

1 יוגרט יווני 9%

1 יוגרט 20% חלבון

1 יוגרט ביו 

כשאנחנו קונים ג'לטין חשוב מאוד שזה יהיה ג'לטין איכותי.

הג'לטין שתמצאו בממלכת האופים הוא ג'לטין מקצועי 100% ג'לטין 250 בלום.

אלו הם מאפיינים חשובים מאוד בקניית ג'לטין שכן הם מעידים על ג'לטין איכותי שמופק רק מדגי אוקיינוס, לא מדולל עם רכיבים כימיים ועם מוצרים זולים יותר ולכן יש לו יתרונות בריאותיים עצומים.

אופן ההכנה: 

1. מערבבים ג'לטין עם 1/4 כוס מים ומניחים במקרר.

2. מערבבים צ'יה עם 1/4 כוס מים. משרים בחוץ כ 15 דקות.

3. מחממים תה ירוק עם 1/12 כוס מים על הגז במשך 10 דקות עד שרותח. 

מוסיפים את הג'לטין ומחממים עד אשר הג'לטין נמס לגמרי.

4.  מעבירים לכד מידה ומצננים בטמפרטורת החדר.

5. מוציאים את שקיות התה מהתערובת ומסננים. שופכים את המסה לקנקן מדידה. מצננים בטמפרטורת החדר כ 20 - 15 דקות.

6. מוזגים את התה המצונן לתוך הצנצנות ומקררים במקרר עד התקרשות המסה.

7. בקערה נפרדת מערבבים יוגרט יווני, יוגרט ביו, יוגרט 20% חלבון עד אחידות.

8. מוסיפים צ'יה ומערבבים.

9. על כל כוס קינוח מפזרים ככפית אגוזי מלך טחונים, ומעט קינמון.

מעל שופכים את מסת הגבינות.

מקשטים במעט קינמון ומעט אגוזי לוז ו 2 מטבעות שוקולד 81%.

בתאבון!

כתיבת תגובה