אלו הם מאפיינים חשובים מאוד בקניית ג'לטין שכן הם מעידים על ג'לטין איכותי שמופק רק מדגי אוקיינוס, לא מדולל עם רכיבים כימיים ועם מוצרים זולים יותר ולכן יש לו יתרונות בריאותיים עצומים.
אופן ההכנה:
1. מערבבים ג'לטין עם 1/4 כוס מים ומניחים במקרר.
2. מערבבים צ'יה עם 1/4 כוס מים. משרים בחוץ כ 15 דקות.
3. מחממים תה ירוק עם 1/12 כוס מים על הגז במשך 10 דקות עד שרותח.
מוסיפים את הג'לטין ומחממים עד אשר הג'לטין נמס לגמרי.
4. מעבירים לכד מידה ומצננים בטמפרטורת החדר.
5. מוציאים את שקיות התה מהתערובת ומסננים. שופכים את המסה לקנקן מדידה. מצננים בטמפרטורת החדר כ 20 - 15 דקות.
6. מוזגים את התה המצונן לתוך הצנצנות ומקררים במקרר עד התקרשות המסה.