כשרוצים לעשות מתכון זריז אפשר להשתמש בטארטים מלוחים מוכנים, ואז נשאר רק מילוי זריז.
ולזרוק לתנור.
רשמתי כאן גם מתכון לבצק מלוח פריך זריז להכנה עצמית 🙂
לבצק:
חבילת טארטלטים מוכנים קוטר 9 ס"מ
או בצק פריך מלוח
להכנת הבצק:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה
קוביית פטרוזליה קפואה
קוביית שום קפואה
קוביית עשבי תיבול
מעט מלח
אופן הכנה:
במעבד מזון שמים קמח, מלח, חמאה ועשבי תיבול.
מעבדים לתערובת פירורית.
מוסיפים 1 ביצה ומעבדים בפולסים עד קבלת תערובת אחידה
מקררים שעה במקרר . לאחר קירור מרדדים ועוטפים תבנית פאי בקוטר 26.
להכנת המילוי:
200 גרם שמנת לבישול 70 גרם גבינת מוצרלה מגוררת 70 גרם גבינת גאודה מגוררת 40 גרם גבינה מעושנת מגוררת. או 180 גרם תערובת גבינות(אתם יכולים להשתמש באיזה גבינה קשה שאתם אוהבים) 1 ביצה קוביית שום קפוא קוביית פטרוזליה קפואה קוביית ריחן קפוא 1 כף תערובת בצל ופלפל אדום 1/2 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית פלפל שחור מעט מלח
אופן הכנה: מערבבים את כל חומרי המחית יחדיו. ממלאים טארטלטים עד סוף גובה הטארטלט ואופים 160 מעלות כ 20 דקות עד השחמה קלה.