יוגורט טרופי ג'וי


אחרי שהיוגורט האחרון שפירסמתי הפך לויראלי באינסטגרם שלנו, ביקשתם ממני עוד מתכוני יוגורט בריאים מזינים וטעימים , לכן פיתחתי בשבילכם מתכון נוסף של יוגורט טרופי שישגע אתכם. את כל המרכיבים בהם השתמשתי כאן אתם יכולים למצוא אצלנו בממלכת האופים (חוץ מהיוגורטים 😉 )
"קסם טרופי בכוס – יוגורט סופרפוד עם אננס, אסאי ופטריות מרפא 🍍🍇✨"
✨
קינוח קליל, רענן ומלא אנרגיה טובה – שילוב של אננס טרופי עשיר בויטמין C, קוקוס טבעי שנותן סיבים ושומנים בריאים, ותוספות סופרפוד כמו רעמת האריה וקורדיספס שתומכות בחיוניות, ריכוז וחיזוק מערכת החיסון. הג’לטין והפקטין מוסיפים מרקם מושלם ותועלת לעור ולעצמות.
זהו קינוח שמפנק את הגוף בדיוק כמו את הנשמה – עם חומרי הגלם האיכותיים של ממלכת האופים. 🍍🥥✨
למעדן טבעוני:
החליפו את הג'לטין באגר אגר והכפילו את כמות המים להשרייה.
השתמשו ביוגורט על בסיס סויה.
ויש לכם מעדן טבעוני נהדר.

מרכיבים לכ 8 כוסות בנפח של 150 מ"ל:
16 גרם ג’לטין
82 גרם מים
כפית אחת פקטין
2 כפיות סוכר
215 גרם אננס קפוא/טרי
150 גרם מחית קלמנטינה פונטייה צרפת
15 גרם קוקוס מיובש
2 יוגורט יווני 9%
2 יוגורט 0% שומן 20% חלבון
2 חבילות יוגורט 1.5% ביו
1 כף צ'יה
תוספות פונקציונליות:
כפית אבקת רעמת האריה + כפית קורדיספס + 1/2 כפית אסאי באבקה או קפוא מופשר.
משרים את הג’לטין במים ומקררים כ 5 דקות במקרר.
מערבבים את הפקטין עם הסוכר.
מחממים יחד את האננס, מחית הקלמנטינה, הקוקוס, הפקטין והסוכר.
מוסיפים את הג’לטין ומביאים לרתיחה ומערבבים היטב.
מוסיפים את רעמת האריה והקורדיספס (במידה ורוצים)
טוחנים בבלנדר לקבלת מרקם חלק.
מעבירים לכוסות/צנצנות, , ממלאים 1/3 גובה מהצנצנת ומקררים להקרשה.
לתערובת הגבינות: מערבבים יחד את כל היוגורטים . מוסיפיםי צ'יה ומערבבים.
לוקחים כ 1/3 מהתערובת יוגורטים ומערבבים עם 1/2 כפית אסאי. שופכים מעל הכוס עם היוגורט והפירות. מכסים במכסה ומקררים.
מוציאים מהמקרר את הכוסיות עם תערובת הפירות. שמים בכל כוס בערך 4 אוכמניות טריות שופכים מעליהן את היוגורטים עד 3/4 גובה הצנצנת ומעל מעט מהתערובת אסאי.
בעת ההגשה – מוסיפים מעל יוגורט, אגוז מלך אחד ושני שקדים בכל מנה.

“ג'לטין דגים 120 גרם” נוסף לסל הקניות. מעבר לסל הקניות