קמח חומוס מלא, אשר נטחן לקמח דק מגרעין החומוס (חימצה) בשלמותו.
גרעיני החומוס אינם מכילים גלוטן ובעלי רמת חלבון גבוהה (מעל 16%).
קמח החומוס סופח הרבה מים, ולכן הוספתו לבצקי לחם מעלה מאוד את יכולת ספיגת המים של הבצק. שילוב בין קמח חומוס וקמח חיטה יוצר "חלבון מלא" המכיל את כל חומצות האמינו הנדרשות.
מתאים להכנת חביתות טבעוניות מלאות בחלבון, קישים, פשטידות, לביבות, קרקרים ואפילו פיצות.
נטחן בסביבת גלוטן ולכן עשוי להכיל שאריות מזעריות של גלוטן.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.